jueves, 29 de enero de 2009

Primera enquesta



















Una enquesta sempre aporta informació respecte les qüestions sobre les quals se sol·licita opinió a la població. La veracitat i exactitud està en funció directa al nombre de participants. En el cas que ens ocupa aquesta variable és baixa i per tant cal relativitzar la seua fiabilitat, però dit açò cal advertir que un 47 % estima l'acció de l'equip de govern mala o nefasta i un 42 % regular. Aquestes xifres expressen tristor exemptes de vitalitat, per part de la població de la gestió municipal, la qual cosa, en l'equador de la legislatura, demostra un incomplet e insuficient desenvolupament del programa electoral.

Una vegada completada aquesta primera enquesta, estaria be formular una semblant respecta a l'equip opositor, encara que això poguera estar sotmés a interpretacions de favor i simpatia. La independència i objectivitat són principis de difícil transparència, però si estan reflectits en primer terme de la voluntat, apropar-se a ells sempre serà mes fàcil que si els situem darrere l'egoisme i el desig de poder.

Aquesta secció busca conéixer el pols del sentir popular i amb la independència ideològica que marca i determina els nostres principis, ser respectuosos amb eixa corrent d'opinió.

Foto: cortesía de αlfanhuí