viernes, 24 de julio de 2009

EL DIPUTAT AGUSTÍ NAVARRO VISITA EL P.A.I. SALERES


El diputat, a la vista de la urbanització de Saleres, vol conéixer la situació concreta i en quina fase és troba en el procediment urbanístic.

Segons la informació del Grup Municipal Socialista l'urbanitzador no ha finalitzat el projecte urbanístic, a pesar que el termini de 35 mesos per a finalitzar les obres d'urbanització establit en el conveni urbanístic per al desenrotllament del PAI Saleres subscrit entre l'ex-alcalde Vicente Mas Pla i els representants de l'empresa urbanitzadora Sella Hills, sl. ha finalitzat.

Si han fet entrega a l'Ajuntament del projecte de reparcel·lació, que a hores d'ara, s'ha admés a tramitació per decret d'alcaldia, després de finalitzar el període d'al·legacions, encara, no s'ha presentat a aprovació plenària.

Davant esta informació i una observació deturada de la realitat urbanística -deficitària, incompleta i amb greus problemes sense resoldre- és deduïx que seria una temeritat, per part de l'Ajuntament, rebre les obres, doncs a partir d'eixe moment, l'urbanitzador hauria acabat i, per tant, el manteniment i conservació de tots els elements que conformen els nous carrers de la pròpia urbanització seria a carrec de l'ajuntament és a dir de tot el poble.
El Grup Municipal Socialista aprofita el moment per fer constar que l'èxit o fracàs d'esta urbanització és atribuïble als seus patrocinadors i/o promotors, així com als circumstàncies particulars de crisi en l'àmbit de la construcció. Malauradament hi ha passat el pitjor que podia ocórrer, agredir el medi ambient i després no concloure el projecte, deixant la ferida oberta i sense possibilitats de reparació.
A la campanya del 2007 parlava el Partit Socialista de Sella d'una moratòria urbanística i esta ha arribat de la mà d'una crisi mundial financera que ha frenat i de quina manera el mon de la construcció.

El Grup Municipal Socialista demana a l'equip de govern del Partit Popular, pel be del poble en general, exigisca a l'empresa urbanitzadora complisca allò que ha signat i no permeta que deixe en este estat lamentable, per incomplet, el Pla Parcial Saleres.

Las provincias 24/07/09



EL DIPUTAT AGUSTÍ NAVARRO VISITA EL POBLE DE SELLA





Ahir dimarts 22 de juliol 2009 el diputat provincial Agustí Navarro visità el poble de Sella acompanyat pel grup municipal socialista per tal de conéixer de primera ma el carrer Sant Xoxim, que ha rebut de la Diputació provincial una ajuda econòmica destinada a reparar i sanejar el paviment i la xàrcia general de sanejament.


El grup municipal socialista, al llarg dels darrers anys, ha denunciat el deficient estat de la xàrcia de clavegueres i les corresponents consequències consistents en humitats constants que afecten a les cases del propi carrer i també als veins de carrers inferiors.


Conéixer la notícia que el Sr. Navarro anuncia serà motiu d'alegria pels veins afectats en primer lloc i en general pel conjunt de la població que veurà millorada una part de la xàrcia que per la seua antiguitat necessita una actuació important. El grup municipal socialista valora positivament aquesta mesura i felicita a la Diputació Provincial per haver aprovat el projecte de millora del carrer Sant Xoxim tot confiant la seua intervenció siga ben diferent, en el procediment, a l'actuació de millora en la carretera CV 770.