miércoles, 27 de enero de 2010

Ple Ordinari 29 de gener de 2010


Òrgan: Ple

Sessió: Ordinària

Dia: 29/01/2010.

Hora: 20:00 hores

Lloc: Casa Consistorial










CONVOCATÒRIA

L'òrgan que presidisc celebrarà sessió ordinària en el lloc, dia i hora indicats, per a tractar dels assumptes inclosos en el següent orde del dia, la documentació del qual està a la seua disposició, a partir d’aquesta data, en Secretaria.

El que pose en el seu coneixement, esperant concòrrega vosté a l'acte, i si per causa justificada no poguera fer-ho, haurà de comunicar-ho a esta Presidència amb l'antelació necessària.



ORDE DEL DIA

1-Aprovació, si és procedent, de les actes de la sessions anteriors.

2- Resolució d’al·legacions i aprovació del conveni de Col·laboració entre l'Excm. Ajuntament de Sella i L'empresa provincial d’Aigües Costablanca, Proaigües pel que s’articula la col·laboració entre ambdós parts pPer a la redacció del pla general d’ordenació urbana del municipi.

3- Aprovació dels projectes a sol·licitar pel municipi de Sella dins de les sol·licitud prevista dins del fons Estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local.

4- Adhesió a la sol·licitud realitzada per l’ajuntament de Tibi per a declarar de festa d’interès turístic local de la comunitat valenciana “l´ entrà dels vaques”.

5- Moció homenatge al poeta Miguel Hernández.

6- Adhesió a la declaració institucional per a l’eliminació de la violència de gènere.

7- Ratificació del decret 113/09.

8- Llicències d’obres.

9- Dació de decrets.

10- Assumptes d’interès.

11- Precs i preguntes.




A Sella a 26 de gener del 2010

ALCALDESSA

Natalia Hernández Ferrer



Foto: cortesía de αlfanhuí